Pikkukoti talot

Metsi on eräs pohjoismaiden johtavista pientalojen ja kesämökkien toimittajista scandinaaviassa. Markkinoimme valmiita taloratkaisuja kuten myös räätälöityjä talopaketteja vaativille asiakakillemme. Suunnitteluosaamisemme Suomessa ja tuotantomme Virossa sekä Liettuassa takaavat asiakkaillemme edulliset ratkaisut ympärivuotiseen ja laadukkaaseen asumiseen.
 
Kaikille Pikkukoti taloratkaisuille on saatavissa rakennusluvat niin tilapäiseen kuin jatkuvaan asumiseen.
 
Pikkukoti Mallisto
 
Suvituuli
 
Suvituuli mallisto sopii kaikille pientä asuintilaa tarvitseville, jotka haluavat tehopakettiin kaikki normaali talon mukavuudet. Opiskelija tai yksin asuva henkilö saa näin kaupunkikerrosto yksiön hinnalla itselleen oman kodin jossa takapihalle avautuu puutarha tai grillikatos. Suurin asiakaskuntamme Suvituuli tuotteissamme ovat yksin asuvat ihmiset, opiskelijat ja kakkoskotia haluavat ihmiset.

         KOKOVAIHTOEHDOT             TEKNISET VARUSTEET               HINNASTO

Metsi on yksi johtavista pientalojen ja kesämökkien toimittajista Scandinaviassa. Markkinoimme valmiita taloratkaisuja kuten myös räätälöityjä talopaketteja vaativille asiakkaillemme. Suunnitteluosaamisemme Suomessa ja tuotantomme Virossa sekä Liettuassa takaavat asiakkaillemme edulliset ratkaisut ympärivuotiseen ja laadukkaaseen asumiseen. 

Kaikille Pikkukoti taloratkaisuille on saatavissa rakennusluvat, niin tilapäiseen kuin jatkuvaan asumiseen. Lisäksi voimme tarjota valmiina pakettina jäteveden käsittelyjärjestelmän asunnon välittömään yhteyteen.

SUVITUULI

Mallisto sopii kaikille pientä asuintilaa tarvitseville, jotka haluavat tehopakettiin kaikki normaali talon mukavuudet. Opiskelija tai yksin asuva henkilö saa näin kaupunkikerrosto yksiön hinnalla itselleen oman kodin, jossa takapihalle avautuu puutarha tai grillikatos. Suurin asiakaskuntamme Suvituuli tuotteissamme ovat yksin asuvat ihmiset, opiskelijat ja kakkoskotia haluavat ihmiset. 

Suvituuli mallisto sopii hyvin myös esim. kokonaisen laadukkaan mökkikylän tai leirintäalueen asunnoiksi kustannustehokkaasti

 

RAUHA

Tuoteperhe sopii parhaiten jo iäkkäämpien ihmisten pysyväksi kodiksi. Talot on rakennettu ja suunniteltu esteettömiksi vanhusten helppoa liikkumista varten. Lisäksi voimme sijoittaa rakennukseen erilaisia liikkumista auttavia apuvälineitä ja nostolaitteita. 

Luonnollisesti kaikki hätäpuhelimet ja kutsulaite sisältyvät tiloihimme ja toimivat joka huoneesta. Lisäksi piha-alueet on rajattu turvallisiksi sekä paikannuslaitteet saatavilla muistisairaita henkilöitä varten. Otathan meihin yhteyttä mikäli sinä tai läheisesi tarvitsee laadukkaan ja kustannuksiltaan edullisen kodin esim. vanhainkodin lähettyville. Taloista voidaan rakentaa myös rivi- ja paritaloja valmiiksi asennettavaksi paikalleen. Kustannustehokkaanpaa 

 

HUVILA

Tuoteperhe soveltuu huvilaksi tai kesämökiksi perheelle, joka haluaa mökkirantaansa valmiin ja helpon ratkaisun jossa kaikki mukavuuden ovat jo valmiina. Huvila tuotteemme ovat 100% talviasuttavia ! Haluttaessa saat huvila tuotteisiin matkapuhelimella etäkäynnistyksen lämmitykselle agregaatti & akkujärjestelmällä. 

Jos ajattelet mitä esim. hirsinen kesämökki maksaisi tuo tämä ratkaisu kaikki kaupunkiasumisen mukavuudet järven rantaan kun samalla rahaa jää vielä Espanjan matkoihinkin. Kauttamme on saatavissa myös valmiita imeytysalue ja likakaivoratkaisuja!

Photo Gallery: Pikkukoti talot ja mökit