Konepaja

Metsi Group alihankinta valmistus

Miksi Olemme Erityisiä

Metsi-konsernissa yhdistyvät mekaniikka, sähkö ja automaatio osaaminen kansainväliseen projektinjohtamiseen ja valmistukseen.  Tehtaamme sijaitsevat Hausjärvellä Suomessa sekä Kiltsissä Virossa. Projektinohjaus ja hankintayksikkömme toimii WTC – talossa Tallinnan keskustassa.

Viron tuotanto ja hankinta organisaatiomme varmistavatkin toimitustemme kustannustehokkuuden yhdessä Hausjärven valmistusyksikön kanssa.

Jotta voisimme toimittaa laajoja kokonaisuuksia asiakkaillemme, olemme verkostoituneet kymmenien eri valmistajien kanssa ympäri Itä-Eurooppaa. Tallinnan hankintaorganisaatiomme tehtävänä on valvoa alihankkijoidemme tuotannon laatua ja toimitusvarmuutta. Tämä edellyttää heiltä jatkuvaa toimitusseurantaa toimittajien tehtailla sekä sujuvaa Venäjän, Englannin sekä Viron kielen osaamista.

Referenssi Galleria

Kumppanuus

Tuotannon ylösajo

Nopea uuden tuotentolinjaston ylösajo.

Toimittajien hallinta

Toimittajien hallinta ja seuranta Metsi ERP -järjestelmän ja sekä ammattimaisen ja kansainvälisen hankinta organisaatiomme toimesta.

Varaosa varasto

Hälytysrajoin kontrolloitu asiakkaan osien tai laitekokonaisuuksien varasto sujuvien toimitusten varmistamiseksi.

Viestintä

Jatkuva kommunikaatio ja viestintä asiakaan edustajien kanssa tulevista valmistus menetelmistä sekä investointitarpeista.

Kehitys

Omien työmenetelmien, järjestelmien ja prosessien jatkuva kehittäminen vastaamaan jatkuvasti muuttuvia ja asiakkaiden vaatimuksia.

Partnership

Metsi