Kone- ja Laiterakentamisen sekä Moduli- ja Pientalotoimitusten Ammattilainen

Metsi Oy:llä on tuotantoyhtiöt Suomessa, Virossa ja Liettuassa,
 joissa työllistämme noin 100 henkilöä.
 
oimialayritys jolla on tuotantoyhtiöt Suomessa, Virossa ja Liettuassa. Toimintamme keskittyy kahteen päätoimialaan: Kone- ja laitevalmistukseen sekä huippuvarusteltujen kontti- ja pienkotien valmistukseen sekä myyntiin. 
 
Pienkoti ja kontti tuotteisiimme voitte tutustua tarkemmin Tuotekatalogimme kohdalta.
 
Kone- ja laitevalmistuksessa tuomme merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme laajan tuotekehitysosaamisemme kautta. Olemme saattaneet useita kansainvälisiä yrityksiä menestykseen kehittämällä heidän tuotteensa teknisesti laadukkaiksi ja toimiviksi valmistusprojektiemme yhteydessä. Lisätietoa menestystarinoistamme löydät referenssit osiosta.
 
Liikevaihtomme konepajapalveluissa vuonna 2016 tulee olemaan n. 6 Meur (2015: 3,2 Meur). Henkilökuntaa konepajapalveluissa Metsi Groupilla on Suomessa ja Liettuassa yhteensä n. 90 henkilöä. 
 
Pidämme projektit alusta loppuun hallinnassamme ja annamme asiakkaidemme keskittyä myyntiin, markkinointiin ja uusien toiminnallisuuksien kehittämiseen, joissa tuemme heitä itsekin. Päämarkkina-alueitamme ovat: Kone- ja laiterakentaminen, puolustusteollisuus sekä konepajatoiminnot.
 
Visiomme on auttaa asiakkaitamme menestymään omien asiakkaidensa kanssa yhä paremmin
 
Missiomme on tarjota kokonaisvaltainen valmistuspalvelu asiakkaillemme samalla kun tuemme heidän tuotekehitystään pitkän käytännön osaamisemme kautta
 
Yksi tärkeimmistä arvoistamme on tuottaa asiakkaillemme valmistuspalvelujen lisäksi lisäarvoa toimien tiiviissä yhteistyössä asikkaidemme, työntekijöidemme ja toimittajiemme kanssa.